Elements


Weten wat je wil, dat komt met de jaren! Zo ook voor mij.

Elements is ontstaan nadat ik bewust werd van wat er voor mij belangrijk is. Kort samengevat komt dit neer op: genieten van de natuur, creatief denken in vormen, texturen en kleuren, werken met planten, ecologische en duurzame tuinen uitwerken op papier en die werkelijkheid zien worden om zo een héél klein steentje bij te dragen aan het oplossen van de diverse milieuproblemen op onze planeet.

Na een opleiding tot Arbeids- en Organisatiepsycholoog ging ik aan de slag in het bedrijfsleven. Ik bouwde een carrière uit en werkte voor verschillende bedrijven in Nederland, Groot-Brittannië, Zwitserland en België.

Maar mijn passie lag elders, en dus maakte ik in 2010 een nieuwe sprong. Ik volgde een Bachelor opleiding tot Tuin- en Landschapsarchitect aan de Erasmus Hogeschool in Brussel. Ik liep stage en deed vervolgens vrijwilligerswerk bij het Regionaal Landschap Pajottenland en Zennevallei om mijn praktische kennis uit te bouwen.

In 2014 richtte ik Elements op met als doel om mooie, duurzame en ecologische tuinen en landschappen te ontwerpen. De eerste jaren combineerde ik dit met werkzaamheden bij Ecoflora, vooral gericht op de professionele klanten en met een expertise in bloemenweiden.

Vanaf Augustus 2017 ben ik naast Elements ook actief als landschapsarchitect bij Innec/Pro Natura.